خوابگاه های دانشجویی غیردولتی بدون مجوز پلمب می شوند

تاریخ ثبت : ۰۸-۰۳-۹۵    موضوع : اخبار    امتیاز: 0 از 5  ( مجموع آرا : 0)

روزنامه خراسان مورخه 3/4

خوابگاه های دانشجویی غیردولتی در صورتی که مجوزی از شورای نظارت نداشته باشند بلافاصله پلمب خواهند شد تا پرونده آنان مراحل قضایی و قانونی را طی کند. سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مشهد با بیان این مطلب به خراسان گفت: از سال 1392 کارگروه بررسی مسائل و مشکلات دانشگاه ها در دادسرای مشهد تشکیل شد و فعالیت خود را درباره ساماندهی خوابگاه های دانشجویی غیردولتی در مشهد آغاز کرد. قاضی شریعت یار اضافه کرد: شورای نظارت بر خوابگاه های غیردولتی دادسرای مشهد که برای اولین بار در کشور تشکیل شد متولی این امر است و تاکنون بیش از 30 خوابگاه غیردولتی تحت نظارت این شورا قرار گرفته است. این مقام قضایی با اشاره به این که چنانچه افرادی قصد تاسیس خوابگاه دانشجویی را دارند باید از شورای مذکور مجوز بگیرند، گفت: خوابگاه هایی که بدون مجوز از شورای نظارت فعالیت کنند بلافاصله پلمب خواهند شد. وی تصریح کرد: براساس مصوبات کارگروه بررسی مسائل و مشکلات دانشگاه ها، شورای نظارت به هیچ وجه اجازه ورود افراد غیردانشجو به خوابگاه های دانشجویی را نخواهد داد بنابراین دانشجویان غیربومی که در دانشگاه های مشهد تحصیل می کنند باید از معاونت دانشجویی دانشگاه خود فهرست خوابگاه های غیردولتی دارای مجوز را درخواست کنند و در این گونه خوابگاه ها اسکان یابند. قاضی شریعت یار در پایان خاطرنشان کرد: خانواده ها نیز باید هوشیار باشند و از اقامت فرزندان خود در مراکز بدون مجوز جلوگیری کنند تا با مشکلات حاد مواجه نشوند.

نظرات کاربران :

تاریخ : ۰۹-۰۳-۹۵