بازدید

تاریخ ثبت : ۲۲-۰۷-۹۴    موضوع : اخبار    امتیاز: 5 از 5  ( مجموع آرا : 2)

در مورخه 94/21/7 هیتی متشکل از معاون پیشکیری دادگستری، پلیس امنیت، پلیس فتا، رییس دانشگاه ناظر، مسؤلین دانشگاه فردوسی و دفتر نظارت بر امور خوابگاهها  از وضعیت اسکان دانشجویان در دو خوابگاه کیمیا و ولایت بازدید و از نزدیک مشکلات و معضلات دانشجویان در این خوابگاهها را بمورد بررسی قرار دادند. در این بازدیدها اقای دکتر حسین نوعی رییس مؤسسه اقبال لاهوری و ناظر بر خوابگاه های غیر دولتی و همچنین اقای شریعت یار معاون پیشگیری از جرایم دادگستری در جمع دانشجویان با ذکر  مطالبی  بر اهمیت  رعایت موارد متعدد در خوابگاه ها بر لزوم تلاش معنوی و ارتقاء دانش دینی به خصوص  شناخت انسان در حیطه  دین تآکید کردند. اقای دکتر نوعی با ترغیب دانشجویان به رعایت موازین اسلامی  ولزوم ایجاد نمازخانه د ر خوابگاه ها از دانشجویان خواستند تا هر گونه نظر ، انتقاد و یا پیشنهادی در خصوص وضعیت خوابگاه ها دارند با شماره تلفن 38219742 تماس بگیرند.